Så här installerar du FarmCam HD-programvara

1. Ladda ner programvaran till din dator, som finns på  följande länk: https://luda.farm/download/FarmCamHD.exe
  2. Hitta och kör den nedladdade filen.
  3. Du kan bli uppmanad av UAC (User Account Control) för att  tillåta farmCam HD att göra ändringar i ditt system. Välj Tillåt eller  Fortsätt. Om det behövs inaktivera du antivirusskydd tillfälligt eftersom det  kan störa installationen.
  4. Du kommer nu till en installationsguiden. Följ bara proceduren  för att installera programvaran.
  5. När farmCam HD-programvaran är installerad, ska den  automatiskt upptäcka farmCam HD i ditt nätverk. Observera att datorn och  farmCam HD mottagare måste vara i samma nätverk för automatisk detektering att  fungera.

PC-krav

• 2,0 GHz eller snabbare CPU
  • 2 GB RAM eller mer
  • 100 Mbps nätverk
  • Internetanslutning
  • 1024x768 upplösning

Operativsystem som stöds

• Microsoft Windows 7
  • Microsoft Windows 10

Logga in på farmCam HD

Efter installation av programvaran kommer du att styras till  nedanstående skärm.

1. Klicka på knappen "Lägg till enhet" längst upp  till höger.
  2. Klicka på "Skanna enhet i LAN".
  3. Dubbelklicka på den enhet du vill lägga till.
  4. Du måste använda lösenordet du skapade i FarmCam 2.0 App eller på mottagaren för att logga in, skriv in det lösenord du skapade.
  5. Klicka sedan på OK för att logga in.

IP-adress

• Om din FarmCam HD Receiver finns på samma LAN-nätverk med  din dator kan du klicka på Sök för att automatiskt hitta IP-adressen.
  • Ange sedan ditt användarnamn (standard för administratören  är redan inloggad) och lösenord, du måste använda lösenordet som du skapade på  farmCam 2.0 App eller på mottagaren och klicka sedan på Logga in. Efter några  sekunder ser du kamerorna på din dator.

UID

• Om din FarmCam 2.0 inte finns i samma LAN-nätverk som din  dator kan du använda UID-anslutningsläge.
  • Du kan manuellt skriva UID-enheten under UID QR-koden som  finns på mottagaren.
  • Ange sedan ditt användarnamn (administratörens standard är  redan inmatat) och lösenord, du måste använda lösenordet som du skapade i  farmCam 2.0 App eller mottagare, och klicka sedan på Logga in. Efter några  sekunder ser du kamerorna på din dator.

Live View

1. Live View: Visar kamerans livesändning.
  2. Uppspelning: Fjärr uppspelning av inspelad video.
  3. RAM / CPU: RAM: Placera musen över RAM-ikonen, den kommer  att visa minnesprestanda
  4. CPU: Placera musen över CPU-ikonen, den visar  CPU-laddningsprestanda.
  5. Lokala inställningar: Ställ in filens bild/ hämtning/ inspelnings  sökväg.
  6. Enhetslista: Visar enheten som är ansluten till  programvaran.
  7. PTZ: FarmCam 2.0 stöder inte PTZ.
  8. Grundinställningar: Ställ in OSD/Upplösning / Bild  parametrar.
  9. Kameravyer: Välj singel- och flerkanalsvy.
  10. Ljud: Aktivera / inaktivera ljudet och justera volymen.
  11. Spelkontroll: Spela upp / Stopp.
  12. Bläddra: Navigera fram och tillbaka mellan kanaler i  helskärmsvisning.
  13. Snap / Record:
    • Ta Bild: Ta bilden av den kanal du vill ha.
    • Starta Inspelning: Startar manuell inspelning och stoppar  inspelningen.

Läs mer om ikonerna och inställningarna i PC-programvaran i  bilagan nedan.