Steg 1: Anslut mottagaren till en monitor eller TV

Använd HDMI-kabeln (medföljer) för att ansluta din FarmCam  HD mottagare till HDMI-porten för TV.

Alternativt använd VGA: Använd VGA-kabeln för att ansluta  din FarmCam HD mottagare till VGA-porten på TV eller Monitor.

Steg 2: Anslut IP-kamerans nätadapter

Steg 3: Anslut till ditt nätverk

Anslut en Ethernet-kabel från LAN-porten på FarmCam HD  mottagare till LAN-porten på din router.

Steg 4: Anslut musen

Anslut musen till USB-porten.

Steg 5: Anslut mottagarens nätadapter.

Anslut mottagarens nätadapter för att driva mottagaren, använd 12V / 2A nätadapter (medföljer).

Steg 6: Installera utomhusantennerna

Tips: Placera utomhusantennerna på byggnadens  yttervägg, med så få hinder som möjligt mellan dem.

Följ länken nedan för en mer detaljerad guide för installation an antenner:

http://support.luda.farm/support/solutions/articles/14000073666-antenna-installation-guide/