Genom att aktivera SIM-kortet i my.luda.farm får du 1 GB gratis prövotid under 30 dagar.

Därefter finns det tre olika abonnemang du kan välja mellan: Small (0.1GB) Medium (0.25GB) eller Large (2GB).

Lägg till din betalningsinformation och välj  "Starta abonnemang"

Abonnemanget startar efter din 30 dagars prövoperiod.

Om din datamängd tar slut innan de 30 dagarna kan du välja att starta ditt abonnemang tidigare. Observera att SIM-kortet har deaktiverats om datamängden är slut och för att få igång kameran snabbt igen kan du ta ut batteriet och sätta tillbaka det så att kameran startar om.