farmcam 2.0 är en gratis app för din mobila enhet. Med den här programvaran kan du se dina farmCam HD-kameror på gården.

Lägg till ny enhet

Första gången du loggar in på FarmCam 2.0 -appen kommer du att  se skärmen som visas nedan, tryck på "Lägg till ny enhet" och du kommer att styras till den inbyggda QR-läsaren för att skanna QR-koden på din  mottagare eller så kan du mata in informationen manuellt.

QR Code på mottagare

Användarnamn: admin

Lösenord: 12345

(Lösenordet kan senare ändras I inställningar eller är redan  konfiguerad på din mottagare).

Tryck på Spara-knappen längst upp till höger för att spara din  konfiguration. Appen kommer att verifiera och testa din anslutning, när den har  lagts till, klicka på videobilden (förhandsgranskningsknapp).

Tryck på knappen "Köp Extra kamera" för att köpa extra  kameror till ditt system.

Live-visning

Olika alternativ på skärmbilden för live-visning

1. Meny - tryck på det här för att få tillgång till enhetens översikt  och inställningar.

2. Förhandsgranska - Tryck här för att komma åt livevisningsläge, en  blå ruta omger den aktuella valda kanalen. Dubbelklicka på den valda kanalen  för full skärm, dubbelklicka på igen för att återvända.

3. Spela / Pausa - Tryck här för att spela upp och pausa din  livesändning.

4. Ljud - Tryck här för att aktivera / stänga av ljud.

5. Ta Bild - Tryck här för att ta en ögonblicksbild på den valda  kanalen och spara den direkt till din mobilenhet.

6. Spela in - Tryck här för att spela in till din mobila enhet, tryck  på igen för att stoppa inspelningen.

7. Antal Kameravyer - Du kan välja att visa 1 eller 4 kanaler  samtidigt.

8. Videokvalitet - Lågupplöst (720P) / Högupplöst (1080P), Notera att  högupplöst kommer ta mer bandbredd, Observera att då kan endast en kanal i  taget ses.

9. Helskärm: Tryck på den här vyn på helskärm. (Som visas i den andra  bilden ovan).

10. Uppspelning: Tryck på den här knappen för att spela upp inspelad  video.

Playback

Tryck på knappen "Uppspelning" på skärmen nedan:

Tryck sedan på kanal knappen (övre högra hörnet) för att  välja kanal för sökning.

Klicka på datumet för att hämta kalendern, välj datum och  klicka på datumet. Bläddra till vald tid. Du kan välja mellan larm, normalt eller manuellt baserat på dina mottagarinställningar. Tryck på Spela för att se  den inspelade filen.

Du kan också ta en bild eller spela in på din mobile enhet,  justera ljud på / av och välja kvalitet. Tryck på molnikonen för att få mer detaljerade tider på inspelningen där du kan hämta mer specifika videor och  tider efter eget val.

Systeminställningar

Klicka på kugghjul ikonen för att komma till inställningarna