Mottagarens Framsida

Ström LED: Fast GRÖN: indikerar att mottagaren är ansluten  till strömkälla och påslagen

HDD LED: Blinkande RÖD indikerar att mottagaren skriver /  läser från hårddisken.

USB: Används för att ansluta USB-musen eller en  USB-hårddisk.

Baksida av Mottagare

HDMI: Används som primär videoutgång från mottagaren till TV  eller bildskärm.

VGA: Används för att ansluta en TV- eller PC-skärm med en  VGA-ingång (se till att den monitor du använder stöder upplösningsinställningen  i menyn).

Nätverksport (LAN): Används för att ansluta mottagaren till  routern eller nätverket för åtkomst till Internet.

USB 2.0: Används för anslutning av USB-mus eller  USB-hårddisk.

Wi-Fi Antenner: Används för att kommunicera med kamerorna.

DC12V 1,5A Ströminmatning: Används för att ge ström till  mottagaren.

eSATA: Används för att ansluta en extra hårddisk för extra  lagring.

Audio Out: Används för anslutning av externa högtalare.