För att se videon från en installerad kamera, öppna appen, hitta kamerans namn och klicka på kamerabilden eller denna ikon nedanför kameranamnet.

connected

Om frånkopplad-ikonen och texten Disconnected i rött visas nedanför kameranamnet, klicka på återanslutningsknappen för att få kameran att försöka koppla upp sig igen. Om detta inte fungerar, gå till felsökningsavsnittet.

Foto 2015-04-22 12 26 48         app_reconnect

Huvudsidan visar bara en stillbild från varje kamera. Klicka på stillbilden om du vill se videoströmmen.

Kameran stödjer upp till tre användare samtidigt.

För att slå på eller av ljudet när du ser på videon, klicka på volymknappen.

app_volumn           app_volumn_disable