För att ta bort ditt My.Luda.Farm (eller Patura.Luda.Farm) konto, gör följande:

1. Logga in på My.Luda.Farm antingen via Android/iOS-appen eller via webbplatsen https://my.luda.farm
  2. Navigera till "Mitt konto"
  3. Klicka på "Ta bort konto"

Alla uppgifter relaterade till ditt konto kommer att raderas omedelbart, med undantag för uppgifter relaterade till köp som gjorts i appen som vi enligt lag är skyldiga att behålla.

Om du har glömt ditt lösenord ska du gå till inloggningssidan och klicka på "Glömt lösenordet?". Följ sedan instruktionerna för att återfå tillgång till ditt konto.

Om du har glömt ditt lösenord och inte längre har tillgång till den e-postadress som du använde för att registrera ditt konto, vänligen öppna ett ärende på https://support.luda.farm. En medlem av vårt team behöver bekräfta att du är kontoägaren innan vi kan behandla din begäran om radering av kontot.