Ägaren till gården hittar "Hantera Gård" i menyn på my.luda.farm. Medlemmar har dock inte denna funktion.

Under "Hantera Gård" kan ägaren se alla medlemmar av gården och kan bjuda in användare till my.luda.farm och till er gård.

Du kan välja mellan att skicka inbjudan till mobilnummer eller email adresser.

Om användaren inte redan har ett my.luda.farm konto behövs detta skapas först och sedan kan man acceptera inbjudan till gården.