Vi är glada att kunna informera er om att My.Luda.Farm och Patura.Luda.Farm webbtjänst och mobilappar nu är i drift efter vårt planerade underhåll. En ny version av appen och webbtjänsten har släppts.

Viktiga åtgärder krävs:

Uppdatering av appen krävs

Automatisk uppdatering: I de flesta fall kommer din app att uppdateras automatiskt.

Manuell uppdatering: Om inloggningsskärmen har en svart bakgrund är din app ännu inte uppdaterad. Besök Google Play Store eller Apple App Store för att uppdatera din app manuellt.

Bekräftelse på uppdatering: En orange bakgrund på My.Luda.Farm-appen eller en grön bakgrund på Patura.Luda.Farm-appen på inloggningsskärmen bekräftar att din app är uppdaterad.

Återställning av lösenord:

Du kommer att behöva återställa ditt lösenord vid din första inloggning efter uppdateringen.

Kontrollera din e-post, om du inte får koden för att uppdatera ditt lösenord, kontrollera din skräppost eller skräppostmapp.

Ytterligare information:

Återställning av loggar pågår och kommer att slutföras under de kommande dagarna. Vi uppskattar ditt tålamod under denna process.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vårt supportteam på support@luda.farm

Tack för din förståelse och ditt stöd.

Bästa hälsningar,

Team Luda.Farm