Observera att det rekommenderas att du installerar kameran med FarmCam 2.0-appen innan du lägger till den i Windows-programmet.

Ladda ner FarmCam 2.0-programmet för Windows här: https://www.luda.farm/downloads/

När du har installerat och öppnat programmet följer du nedanstående steg:

1. Tryck på symbolen + i det övre högra hörnet.

2a. Om du hittar kameran i LAN (i samma nätverk som din dator är ansluten till) klickar du på symbolen + för att lägga till den.

2b. Om du inte är i samma lokala nätverk som kameran väljer du UID och anger kamerans identifieringsnummer som finns under QR-koden som är tryckt på kameran och i FarmCam 2.0-appen om kameran har installerats i appen.

3. Observera att om kameran drivs av batteri kan det snabbt tömmas om livevisningen är på.

4. Om kameran redan har installerats i appen och är ansluten till Wifi väljer du "Access Camera".

5. Ange kamerans lösenord.

6. Nu har du lagt till kameran i Windows-applikationen och du kan börja använda den.