1. Aktivera push notis-knappen enligt bilden nedan.

2. Välj sedan "Inställningar", vilket är knappen bredvid "Push" knappen.

3. Välj vilken kamera du vill ställa in rörelsedetektion för genom att trycka på kameran som den röda pilen visar.

4. Se till att rörelsedetektion och push notifikation är aktiverade.

5. Välj "känslighet" om du vill justera denna inställning och "schema" om du vill ställa in tider för när rörelsedetektionen ska vara aktiv.

6. Slutligen, kolla din telefons inställningar så att FarmCam 2.0 är tillåten att skicka pushnotiser.