2,4 GHz-bandet är det mest använda frekvensbandet för trådlöst nätverk. Utrymmet är begränsat och signalerna kan de störa varandra. 2,4 GHz-bandet består av 13 kanaler. Om du upplever att FarmCam HD stör andra enheter så rekommenderar vi dig att ändra kanal på din router eller FarmCam HD box så de inte överlappar varandra. Nedan hittar du en bild som visar vilka kanaler som kan användas för att undvika överlappning och störningar. Kanal 1, 5, 9 och 13 överlappar inte med varandra.

FarmCam HD är som standard inställd på kanal 9. Om du vill ändra kanalen följer du dessa steg:

1. Använd gränssnittet via TVn.

2. Välj Meny -> Nätverk -> Wifi-inställningar

3. Se till att alla kameror är uppkopplade innan du går vidare till steg 4. Om de inte är i kontakt med boxen kommer de inte hitta boxen efter steg 4.

4. Ändra till en kanal som inte överlappar med kanalen på din router och / eller andra accesspunkter.