Upp till fyra kameror kan kopplas till en liftCam Pro-monitor. Kameran som följer med systemet är förinställd på kanal 1.

Koppla inte in kameran till strömkällan än. På monitorn, använd pilknapparna för att välja den kanal som du vill ha din nya kamera på. Kanalen syns längst upp i vänstra hörnet.

mC-addcamera1

Tryck på den runda knappen för att komma in i menyn. OBS: Håll inte inne den runda knappen för länge – detta stänger av monitorn. Använd pilknapparna för att navigera till Lägg till kamera-ikonen.

mC-addcamera2

Den aktiva ikonen är markerad med vitt. Tryck på den fyrkantiga knappen för att välja denna funktion. Du kommer nu att se texten ”Pairing Start” och en nedräkning. Koppla in kameran till strömförsörjningen och den ska automatiskt hitta monitorn och lägga sig på den aktiva kanalen. Om kamerabilden inte dyker upp automatiskt, använd en penna eller ett gem och tryck på den integrerade knappen märkt med ”PAIR” på kamerans baksida, nära antenninkopplingen. Detta måste göras under nedräkningen.

Skärmavbild 2015-06-23 kl. 17.41.47