Alla delar i farmCam IP-paketet finns som reservdelar, se avsnittet ”Detta finns i din farmCam IP-låda”-.

Det finns också ett antal tillbehör till farmCam IP-systemet:

ENL_web

Extra Night Light (art. nr. 230IRL) är en separat IR-lampa som täcker 120 m2.

5 dBi-antenn med 9 meter kabel (art. nr. 5040) är en större antenn som kan monteras upp till 9 meter från kameran för att få en bättre placering av antennen gentemot routern.

7 dBi-antenn med 9+9 meter kabel (art. nr. 5041)

farmCam-5Vadapter-400x400

EU inomhusadapter (art. nr. 6046) är en strömadapter för inomhusbruk med en CEE 7/16 (Europlug)-kontakt.

UK_adapter2